+++++++

update vad har hänt sen sist?

JO JAG HAR BLIVIT 16 ÅR WOHOHOHOHOHOHOOHOHOHOHOHOH
jag låter skit glad men det är faktiskt inte så jävla kul. har inga bilder heller på denna datorn så trist eller jo jag hittade en sexig bild på moi.vädret är så jäkla tråkigt med (vadå inget att skriva om om man börjar skriva om vädret!!) nej men lite the sims kanske?

sommar sommar sommar regn

tjoooo hopp hej! moi har sommarlov nu wiiiihaaaaa (tänk er cowboy!) denna veckan har varit bajsbra varit i CPH med el classo och typ varit med klassen hela veckan för den delen. och i torsdags så var det balen eller ja sommarfesten ska lägga upp lite bilder när jag orkar, sen i fredags så gick jag ut grundskolan PARTEY! fick många fina presenter och några tusen rikare och dessutom har mitt rum förvandlats till en blomster butik.

hur kul moahhahahahhaha

VEM ÄR DENNA SEXIGA FLICKA?okej skit samma att jag sitter och fjantar mig och att min gamla äckliga leverfläck täcker upp halva min kind men gud vad jag vill ha mitt hår så igen, så kort och snyggt!

I'M JUST A HOLY FOOL


jag får be så hemskt mycket om ursäkt att jag inte använde svart/vit när jag tog fotona men jag orkade inte, hittade däremot coola webbcam saker hiih. sen har jag kommit på att the lazy song är nog fan skriven till mig. slutar snart niiian, sorligt. vill.inte.


RSS 2.0