VADÅ VARDAGSBILDER?


DTM SOMMAR

jag som tyckte det hade blivit lite vårigt med solsken i veckan och plus grader men nu är det minus igen, men ändå sol så jag ska inte klaga, lite härliga morgon bilder från hylta hills, vi hade varit uppe hela natten, vill göra sånt nu!


myed tidig morgon över hylta hills.


jahupp

It's been a while (britney spears röst i en låt ni vet?) hur lääääget? som sagt det var ett tag sedan jag lade upp något. kom nyss hem från träning skööönt. och detta inlägget är tillängnat min man johan, I'll miss u when your gone! okej lät som värsta kärleks förklaringen
men ja det blir tråkigt när du åker.

såhär känner jag, johan föreställ dig att jag sjunger detta för dig hahah


http://www.youtube.com/watch?v=rKAn1HvmRXM&feature=fvst

VILL TILL VÄRMEN
10 JANUARI 2011

jaha har nada att göra alla sover, och vad gör man då tänker ni? jo jag tänkte att jag kunde visa er en massa fula/misslyckade cam bilder man har samlat på sig under åren, låter det spännade? det hoppas jag för nu kör vi!


japp då börjar vi med en 13 årig linnea eller 14 don't know, onormal och osminkad SOET!!!hahah behöver jag säga något ens?


lan linnéa, lägg märke till att jag inte har haft smink på någona av bilderna so far haha!


grrrr


fylligöverläpp@hotmail.com


glad chey innan match!(dock ingen cam bild hehe)


cool chey?lägg märke till att det är typ samma min som bilden ovanför.


fint hår jag har där ja! läste när jag hör din röst för första gången. grät när edward lämnade bella och var förbannad hela boken typ för att edward knappt var med.


var bara jävligt söt helt enkelt.


och så var jag söt igen.

där bjöd jag på mig själv, så kom inte och säg att jag är ful. puwwzzz

:(

har försökt att ladda upp värsta inlägget men bilderna går inte att ladda upp :(
EMOOOOOOOOOOOOO CUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!


EEEEEEEEEEDEN!!!!

JAG UPPMANAR EDEN IDA CHRISTOU ATT UPPDATERA SIN BLOGG!!!!!!!!!!!!


VS

gjorde nyss ett inlägg med ett filmklipp jag gillar men det kommer aldrig upp varje gång jag går in på min blogg för att titta om det har dykt upp så är det bara alexander rybaks fula ansikte överst...  jaha men annars? jag letar ju för fullt efter ett objektiv och jag har två vinnare vi får väl se vem som kammar hem titlen som linnéas första objektiv köp.nikkor 18-70

ellllller


nikkor 55-200mm

nu vet jag vad ni tänker shiieeet vad bilderna säger mycket om objektiven och kunde du inte hitta bilder som var lika stora? - nej det kunde jag inte för har synfel, och nu tänker ni onödigt inlägg vi skiter väl i dig och din kamera du laddar ju ändå bara upp google bilder visste inte ens att du hade egen kamera...


POCKETFUL OF SUNSHINEEtt klipp ur filmen Easy A som jag såg i veckan, efter jag såg den filmen så har jag haft den här låten på hjärnan den är så bra haha!

BIG PACK

DTM sitter och tittar på let's dance och jag upptäcker att alexander rybak har ett ganska enormt paket! så nu tar jag hjälp av er kära läsare, har någon av er sett alexander rybaks snopp? mejla gärna bild och längd till mig på mejlamera@hotmail.com=?????


LÄSARTRÄFF

tjena igen! tänkte visa er lite bilder från blogg träffen!


här är då en bild på mig när jag spelar på mitt keyboard, vad vore en läsarträff utan musik?!


här är då johan, han gör inte så mycket mer än och tar ego bilder i webbcamen, men vad vore en läsarträff utan honom?


och elin styrketränar i sin nya jumpsuit från big style i skurup.

men guys jag måste sluta nu för jag ska hålla ett föredrag om unga missbrukare. puwwssssss

HELP

hej mina fina läsare! har blogg träff här hemma hos mig, jätte trevligt två av tre läsare är här! woooohhhhooooooooooo. har tiep bloggtorka tips på vad jag kan blogga om? kommentera gärna puss puss.


LÄGESRAPPORT

sååååååååååååååååååå vad har hänt sen sist? gick på bio och såg easy a myed bra wolig. ville bara säga till mina kära läsare att SLUTA KOMMENTERA SÅ JÄVLA MYCKET HINNER INTE LÄSA OCH GODKÄNNA ALLA!!!!!

wanted


RSS 2.0