begåvad läsare!


alltså håll i er en av mina gulliga läsare vid namn lisa har ritat denna fan bilden av mig, visst är hon otroligt begåvad??!!! tusen tack igen lisa!! ps om du läser detta lisa så hälsa din mamma att jag ska ha mina pengar från senast jag satt barnvakt till dig!

läsar bild


titta vilken söt läsare jag sprang på på stan idag, jätte snäll maria tror jag hon hette! ni får jätte gärna skicka in bilder som ni läsare har tagit med mig! jag tycker att det är så kul!

här bjuds det på falska leendennej men tjena här sitter jag och bloggar naken! det är luftigt & skönt! hur spenderar ni eran fredagskväll?

nej men det är klart jag inte sitter här naken hihiihih jag drog ju bara ner banden på mitt linne, sånt bloggtrick för att få nya läsare mohahahahhahaha ( dr mugg skratt)


NU TÄNKER NI WOW ETT INLÄGG?!

jupp jag vet vad ni tänker, ni är helt förvånade men man måste ju leverera! min dag har varit helt perfekt gått en låååååååååång pw med kristina sen blev det steka i den varma solen hela eftermiddagen sen bio med sofia, kändes så jäkla härligt att cykla i t-tröja o skinnpaj utan att frysa! okej påvägen hem vid nio frös jag lite men det låtsas vi inte om, sen så älskar jag påsklov! nästan så att man får tacka jesus att han dog så att vi fick ett lov! okej sorry jesus där var jag lite taskig, peace mother fuckers!

NÖJD CHEY!

tjena it's been a while! waaazuuup??? idag har jag tagit bort min leverfläck på hakan woooohoooo firar med skumpa! nej men det gör as ont nu o jag kan inte prata direkt för det gör sjukt ont då, jag som älskar att prata det är skit svårt! aja tog en bild på ingreppet eller vad man skriver, visst blev det bra?


sweet home

tjena mina grisar, jaha då ska man köpa en 3:a i västra hamnen, vad sägs om en inflyttningsfest snart? (och såklart får ni sova över (i rummet till höger på bild tre) efter vi har druckit cider på 1,6 promille!)

som sagt jag är hel nöjd, förutom att jag kommer tapetsera om i sovrummet men det blir super speciellt när jag har fått in mina nyinköpta möbler! vad landade då detta kalaset på? - 2 495 000 kr, ändå helt okej för en trea & första lägenhet. posssssss

MJAUW

nej men där var jag allt lite rolig? nej men elin har ju fått en crush på bieber o jag har fått en på bröderna fredrik & martin, HUR SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTA?????


oops

hej, fått klagomål angående mitt uppdaterande, så ursäkta..

RSS 2.0