repris
svaren

jag äääääälskar din blogg!!! vilken är din favorit affär? åh tack! måste nog vara kappahl eller lindex

hej fin blogg! vad gillar du mest med att blogga? det är den fina responsen jag får från er fina läsare, ni är bäst!

HEJSAN. otroligt bra bloggerska du är. vad gör du helst på fritiden? hej du tack ska du ha! min fritid spenderar jag i simmhallen ,tävlar i fjärillssim, och tränar 4 gånger i veckan, sen så brukar jag hjälpa till i kiosken i badhuset om fredagarna.

 hej! jag är gay och vet inte hur jag ska gå ut med det, har du något tips? skriv en lapp och sätt den på kylskåpet det knepet brukar funka på det mesta!

Hej dudewatchthis! För det första undrar jag om du verkligen heter dudewatchthis i förnamn, för det hade varit coolt. Sen undrar jag vad du äter till frukost och vilken tandkräm du använder? hej du! nej det gör jag inte det är bara ett smeknamn på mitt namn rosaäpplenfinnsintealltidattköpapåica lite smidigare så och är lättare att säga, dessutom påminner de ju om varann. som jag nämde innan så svarar jag inte på så personliga frågor.

Hello, I´m from England. You are such a huge blog here in England and everybody loves ya. So I just wonder if you can do a videoblog for us in England and we can pay you a ticket so that you could come over to England. I dont have a blog but call me. XOXO. helo. iam quite god at engelska so i kan säkert do a videoblogg for you in england, i didint know i var såo big in england. iam flygsceard so iam afraid i kant fly to you.

jag såg dig i skogen i söndags men vågade inte gå fram. hur tar du emot dina läsare? det beror helt och hållet på vilket humör jag är på, om jag har en bra dag så brukar jag ta kort och så, om jag har en liten sämre dag så brukar jag låtsas att jag är från japan.

Hej jag gillar gröna gurkor. Gör du med det ?? det beror helt på vilken färg dom har.

Hej hur går det med simningen nu för tiden. Keep up the good work. Verkligen äääälsskar din blogg ;) tja! jo det går riktigt bra, har fått en ny baddräkt som ni kan se på bilden nedan tog en liten snabb bild innan jag skulle börja träna. sen så har jag tagit två nya märken den här månaden så jag är super nöjd.

jag undrar hur du sminkar dig en vanlig dag och hur du sminkar dig när du ska på fest? till vardags så hinner jag inte sminka mig direkt så det blir inget märkvärdigt, lite foundation, mascara,kajal,solpuder,puder,rouge,ögonbrynspenna,tass-salva,ögonskugga medans om jag vill göra mig lite finare som tex fest som du nämde så brukar jag lyxa till det med rött nagellack och glittrigt puder, fast då brukar jag känna mig lite over the top så det blir oftast bara lite glittrigt puder.


jag hoppas att ni är nöjda med svaren!


best night of my life

jag vet inte hur jag ska kunna beskriva lady gaga i fredags, det var obeskrivligt, underbart,otroligt,underhållande och alldeles alldeles underbart (körde en liten askungen där på slutet ja) en av dom bästa kvällarna i mitt liv! bästa låten måste ha varit you and I från hennes nya skiva born this way som kommer nästa år, vadå att man längtar? men bad romance poker face papparazzi kicked ass tooooo! och håkan i lördags var ju ett fett magplask efter gaga. men när han var bra så var han bra om vi säger så.


MAMA MONSTER

yaaaaaooooo sitter och lyssnar på mama monster längtar till ikväll då vi ser henne LIVE I MALMOE!!!! SICK SICK SICK SICK HUR SICK? och igår såg jag den nyaste harry potter filmen, hur braaaaaaa? och på lördag blir det håkan hellström, händelserik helg eller vad? svaren på frågestunden kommer snaaaaaart. nej men nu måste jag tömma diskmaskinen lyxigt!!! adios


ME I JAG YO

Hej bloggen! Har fått ett antal frågor om jag inte kunde lägga upp en bild på mig osminkad, och visst kan jag det här har ni! fortsätt ställ frågor till mig, svarar när jag har tid, är lite bussy nu när jag tävlar så mycket med simningen.


FRÅGESTUND

heeeeeeeeeeeeeeeey bloggen, vi kör till med en frågestund som ni önskade i förra inlägget. SÅ SHHHHHOOOUT.

obs inga personliga frågor angående vad jag äter till frukost vilken tandkräm jag använder osv.

THE NAKED TRUTHhar fått många frågor från läsare som frågar om det verkligen var jag på bilderna i tass-salva inlägget, tyvärr så är det inte det, men då kände jag mig väldigt osäker med mig själv inför er bloggläsare och nu känner jag mer att jag kan vara mig själv här i bloggen utan att dölja mig bakom något, så ja här är jag på bilden ovan. men visst kan man ändå ana lite tass-salva på läpparna? och vad tycks om mina nya örhängen? grr or what? köpta på jc btw passa på det är rea (i know helt sjukt så fina örhängen!!). Tänkte dra igång en frågestund här på bloggen eller vad säger ni kära bloggläsare, är det något som ni hade gillat? nu ska jag se the hills & the city. MUU OUT! 

och om ni undrar så är bilden tagen i somras därav min fina bruna solbränna.


koh something


lite bilder från någon ö i thailand 09.
- hej johan & elin wazup?
- bra själv?
- jodå det är bra
-vad ska ni göra idag?
-bajsa.
- okej.
nej men ärligt, fått massvis med fler läsare efter förra inlägget, KUL! så hej alla nya läsare! haha denna bloggen är så sorlig. haj o ivaj!

vad är hemligheten?hej alla fina bloggläsare!(johan&elin) här sitter jag & marilyn monroe och live bloggar från min säng. nu när ni såg den här bilden så tänkte ni SHIT VILKA FINA FYLLIGA LÄPPAR VAD ÄR HEMLIGHETEN? det är inget att skämmas för det är klart jag ska berätta det........... det är ju tass-salva från apoteket såklart!!! ger mjuka fina läppar i cirkus 30 min, underbart mina läppar är som lena som en barnrumpor. Som sagt finns att köpa på apoteket för 29,90 tror jag. ha en underbar tisdagskväll för det ska jag ha. puss mina bejibzzz

barcelona part 2
super glada turister på planet haha.


wohoo super glada!ja super mega fina oredigerade bilder..

wow ett inlägg!gick en runda med mina bitches, slutade med extremt fula bilder, haha.

RSS 2.0