svaren

jag äääääälskar din blogg!!! vilken är din favorit affär? åh tack! måste nog vara kappahl eller lindex

hej fin blogg! vad gillar du mest med att blogga? det är den fina responsen jag får från er fina läsare, ni är bäst!

HEJSAN. otroligt bra bloggerska du är. vad gör du helst på fritiden? hej du tack ska du ha! min fritid spenderar jag i simmhallen ,tävlar i fjärillssim, och tränar 4 gånger i veckan, sen så brukar jag hjälpa till i kiosken i badhuset om fredagarna.

 hej! jag är gay och vet inte hur jag ska gå ut med det, har du något tips? skriv en lapp och sätt den på kylskåpet det knepet brukar funka på det mesta!

Hej dudewatchthis! För det första undrar jag om du verkligen heter dudewatchthis i förnamn, för det hade varit coolt. Sen undrar jag vad du äter till frukost och vilken tandkräm du använder? hej du! nej det gör jag inte det är bara ett smeknamn på mitt namn rosaäpplenfinnsintealltidattköpapåica lite smidigare så och är lättare att säga, dessutom påminner de ju om varann. som jag nämde innan så svarar jag inte på så personliga frågor.

Hello, I´m from England. You are such a huge blog here in England and everybody loves ya. So I just wonder if you can do a videoblog for us in England and we can pay you a ticket so that you could come over to England. I dont have a blog but call me. XOXO. helo. iam quite god at engelska so i kan säkert do a videoblogg for you in england, i didint know i var såo big in england. iam flygsceard so iam afraid i kant fly to you.

jag såg dig i skogen i söndags men vågade inte gå fram. hur tar du emot dina läsare? det beror helt och hållet på vilket humör jag är på, om jag har en bra dag så brukar jag ta kort och så, om jag har en liten sämre dag så brukar jag låtsas att jag är från japan.

Hej jag gillar gröna gurkor. Gör du med det ?? det beror helt på vilken färg dom har.

Hej hur går det med simningen nu för tiden. Keep up the good work. Verkligen äääälsskar din blogg ;) tja! jo det går riktigt bra, har fått en ny baddräkt som ni kan se på bilden nedan tog en liten snabb bild innan jag skulle börja träna. sen så har jag tagit två nya märken den här månaden så jag är super nöjd.

jag undrar hur du sminkar dig en vanlig dag och hur du sminkar dig när du ska på fest? till vardags så hinner jag inte sminka mig direkt så det blir inget märkvärdigt, lite foundation, mascara,kajal,solpuder,puder,rouge,ögonbrynspenna,tass-salva,ögonskugga medans om jag vill göra mig lite finare som tex fest som du nämde så brukar jag lyxa till det med rött nagellack och glittrigt puder, fast då brukar jag känna mig lite over the top så det blir oftast bara lite glittrigt puder.


jag hoppas att ni är nöjda med svaren!


Kommentarer
Postat av: Johan

Otroligt fin baddräkt. Sån har jag med ;) Fast i röd

2010-11-22 @ 17:02:01
URL: http://blahimmel.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Snyggt!! Vilken färg har blommorna då?;)

2010-11-22 @ 17:06:35
Postat av: Johan

Blommorna är i olika färg. Vissa i gult andra i grönt. Lite som en hawaii skjorta ser det ut som :)

2010-11-23 @ 14:21:14
URL: http://blahimmel.blogg.se/
Postat av: a secret (;

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!! assååhh, en liten del av mig dog precis.!!! haahjaahajaha!! ahah, Lycka till med elite! En tjej som du måste ju typ va skit känd and IM soooo SURprised THAT you don't are in Vogue, you belong there babe.hahahahaha!! !! linneaaa,,, you made my dayy!!!!!

och du är såååå lik din mor och far på bilderna, vilket betyder att din mor och far också är THE NEXT TOP MODEL!!! ( JAG FATTAR KNAPPT SJÄLV VAD IM TRYING TO SAY HERE BUT U GO GIIIRRRLLLL )

2010-12-16 @ 12:39:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0